Robin Hood Spelverhuur
Robin Hood Spelverhuur

Over ons

Robin Hood spellenverhuur is reeds sinds 1994 werkzaam in het verhuren van spellen.
De man achter dit bedrijfje is Ben Hammecher.
Aan mij werd een paar jaar eerder de vraag gesteld of ik tijdens de jaarmarkt in Brouwhuis niet de taak over wilde nemen om een kinderhoek van spellen te voorzien. ik stemde daar mee in, en ging op zoek naar leuke spellen die gehuurd konden worden.
Na het eerste jaar een aantal spellen gehuurd te hebben, dacht ik bij mijn zelf waarom maak ik zelf niet een paar eenvoudige spellen. Als timmerman werden deze natuurlijk gemaakt van hout, en voorzien van mooie frisse kleurtjes. Tijdens de volgende jaarmarkt was ik aanwezig met mijn eigengemaakte spellen. De kinderen genoten van de spellen en al snel kwam de vraag, zijn de spellen niet te huur voor een kinderfeestje. In het begin was dit vooral familie maar al snel werden dit ook andere mensen. Toen de vraag steeds meer toenam werd in 1994 besloten om er een bedrijfje van te maken.
De naam Robin Hood Spellenverhuur werd gekozen omdat in dat jaar mijn zoon Robin was geboren. Wat ooit als een hobby begon werd toen een eenmanszaak voor de verhuur van spellen. De verhuur gebeurt naast mijn normale werkzaamheden als timmerman , wat wel tot gevolg heeft dat voor het afhalen c.q. terugbezorgen van spellen , wij doordeweeks alleen in de avonduren bereikbaar zijn, en in het weekend natuurlijk de gehele dag, dit geld ook voor het bezorgen / ophalen van de spellen  als dit door ons wordt gedaan.

 

Ondertussen is het assortiment alleen maar gegroeid en hebben we voor jong en oud een ruime keuze in spellen waarvan 75 % door ons zelf is gemaakt.  Ook voor de lekkere trek kunt u bij ons terecht, wat dacht u van een zoete suikerspin of een heerlijk zakje vers gepofte popcorn.

Heeft u een klein feestje thuis en heeft u hangtafels of barkrukken nodig dan kunnen wij daar eventueel ook voor zorgen. In ons assortiment opblaasfiguren zitten o.a. een abraham of sara  die als blikvanger bij uw feest kan staan.  
En wilt u uw feest verder aankleden met mooie ballondecoraties,
dan kunnen wij deze voor u maken.

U ziet Robin Hood spellenverhuur groeit nog steeds, ons assortiment word met enige regelmaat verder uitgebreid, om u als klant van dienst te kunnen zijn. Zoekt u een betrouwbare verhuurder neem dan contact met ons op.

Want niet voor niets is.
Robin Hood spellenverhuur
Altijd een schot in de roos

 

123 movies